Korona i u redovima reprezentacije BiH

Otkazana utakmica rukometaša Hrvatska - BiH

Kako tijekom noći, ali i sutra na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina.
Sport / Rukomet | 05. 01. 2022. u 23:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prije polaska u Hrvatsku, izbornik reprezentacije BiH Ivica Obrvan izjavio je da ga raduje činjenica da su svi igrači i članovi stručnog stožera bili negativni na testu na korona virus, čini se da su stvari promijenile u samo nekoliko sati. Po informacijama koje dolaze iz Hrvatske, po dolasku reprezentacije BiH u Osijek situacija se drastično pogoršala.

Novo antigen testiranje reprezentacije po dolasku u hotel Osijek otkrilo je da unutar selekcije koju vodi Ivica Obrvan postoji korona virus,  odnosno da su pojedini igrači pozitivni. Kako tijekom noći, ali i sutra na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina koji se trebao igrati sutra 6. siječnja, u 16:45h u Osijeku.

Kako sada stvari stoje BiH neće igrati niti protiv Rusije. Tako je reprezentacija BiH postala samo još jedna u nizu koja se suočava s istim problemom.

Izbornik Hrvatske Hrvoje Horvat je u srijedu objavio kako će naknadno pozvati srednjeg vanjskog Orlen Wisle Plock Tina Lučina koji dolazi barem za sada kao zamjena za Cindrića i Duvnjaka.

Kopirati
Drag cursor here to close