Novi problemi za Horvata i Hrvatsku

Šebetić otpao, uskače Šime Ivić

Šebetić se na jednom treningu požalio na ozljedu koja nije nimalo bezazlena, što je potvrdila i magnetska rezonanca. Radi se o parcijalnoj rupturi aduktora na lijevoj nozi koja traži oporavak od četiri do šest tjedana.
Sport / Rukomet | 03. 01. 2022. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naredno Europsko prvenstvo za rukometaše moglo bi biti izuzetno zanimljivo, neizvjesno, uz vrlo moguća iznenađenja, jer kako se bliži izbornici imaju problema kako s ozljedama tako i sa koronom. Hrvatska reprezentacija koja se priprema u Osijeku, ostala je bez lijevog krila ukrajinskog Motora iz Zaporožja, Luke Šebetića.

Šebetić se na jednom treningu požalio na ozljedu koja nije nimalo bezazlena, što je potvrdila i magnetska rezonanca. Radi se o parcijalnoj rupturi aduktora na lijevoj nozi koja traži oporavak od četiri do šest tjedana, pa Šebetić napušta pripreme reprezentacije.

Horvat je morao zato pozvati jednog igrača iz "rezerve", a to je Šime Ivić, igrač njemačkog Leipziga. Ove sezone je Ivić koji kako to treneri vole reći može igrati u oba pravca, odigrao 18 utakmica i postigao 43 gola. prije Njemačke, igrao je za Celje, Nantes, Wislu i Meškov. U Njemačku je stigao 2019., a Leipzig je njegov drugi klub. Prije njega uspješno je igrao u dresu Erlangena.

Kopirati
Drag cursor here to close