Problema sve više

Vranješ i Senjamin Burić za sada rezerve

U dogovoru izbornika, stručnog stožera i lječničke službe, Senjamin i Vladimir propustiti dio trećeg dijela priprema kako bi se posvetili terapijama i oporavku te će raditi po posebnom planu i programu.
Sport / Rukomet | 01. 01. 2022. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Senjamin Burić i Vladimir Vranješ su igrači koji su završili na rezervnom spisku izbornika Ivice Obrvana za predstojeće Europsko prvenstvo. Obojica su ozljeđena i njihov nastup je svakako pod velikim upitnikom. U dogovoru izbornika, stručnog stožera i lječničke službe, Senjamin i Vladimir propustiti dio trećeg dijela priprema
kako bi se posvetili terapijama i oporavku te će raditi po posebnom planu i programu.

Izbornik Obrvan vjeruje kako će obojica biti spremna do Europskog prvenstva i svakako je svjestan činjenice šanse reprezentacije bez ove dvojice igrača u ionako teškoj skupini bili dodatno umanjene. Pored Vranješa i Burića, na rezervnom spisku su Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Damir Kadrić (Gračanica), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Knežević (Borac), Harun Hodžić (Chambery).

Prije odlaska u Slovačku, reprezentacija BiH će u Sarajevu trenirati od 2. do 5. januara, kada će otputovati u Osijek na Croatia Cup. Bh. tim će 6. januara (16.45 sati) igrati protiv Hrvatske, a dan kasnije u istom terminu protiv Rusije.

"Moramo se baviti svojom igrom u pripremnim utakmicama sa Hrvatskom i Rusijom, a nakon toga ćemo imati bolju sliku onoga što smo uspjeli napraviti i koje stvari popraviti pred Euro. Sigurno da Šveđani imaju jako visok tempo i sigurno da ne trebamo ulaziti u mlin sa njima i sa tom igrom u dva smjera. S druge strane Česi igraju tvrdo, znamo da su nam slični u trkačkom obliku i dosta ima starijih igrača, a Španci sa totalno drugom ekipom dolaze,, nekih pet šest igrača koji su bili okosnica njihove ekipe više nema, tako da ne znamo tačno šta očekivati od te reprezentacije. Uglavnom se sada bavimo sobom, a pred prvenstvo ćemo se baviti protivnicima", kaže pomoćnik Ivice Obrvana, Toni Čolina.

Kopirati
Drag cursor here to close