Šteta

KRAJ | Hrvatska poražena od Francuza, Kuzmanović nevjerojatan, o sucima će se dosta pričati

Ostaje žal ponajviše zbog preraspoloženog Dominika Kuzmanovića koji je imao čak 13 obrana, ali igrači to nisu uspjeli iskoristiti.
Sport / Rukomet | 18. 01. 2024. u 19:35 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je rezultatom 34:32 poražena od Francuske u većinski neizvjesnoj utakmici.

Žargonskim rječnikom, Hrvatska je pobijedila samu sebe, budući da su napravili veliki broj neprisiljenih pogrešaka koje je Francuska kažnjavala.

Ostaje žal ponajviše zbog preraspoloženog Dominika Kuzmanovića koji je imao čak 13 obrana, ali igrači to nisu uspjeli iskoristiti.

Prvo ime Hrvatske bio je Zvonimir Srna sa 6 pogodaka, a u listu strijelaca upisali su se Cindrić, Glavaš, Jelinić, Karačić, Klarica, Kušan, Načinović, Maraš i Šoštarić.

S druge strane, Francusku su predvodili Mem, koji je proglašen za igrača utakmice, i Nikola Karabatić, a u listu strijelaca upisali su se Descat, Fabregas, koji je ujedno dobio i crveni karton, Luka Karabatić, Lenne, Mahe, Nahi, Porte, Prandi, Remili i Tournat.

Zanimljiv trenutak na utakmici dogodio se u trenutku kada su Norvežani dosudili 2 minute zbog prekršaja nad Načinovićem, ali je 2 minute isključenja na čuđenje mnogih dobio i sam Načinović zbog simuliranja.

O norveškim sucima, čini se, pričat će se još mnogo nakon utakmice s obzirom da su dosudili dosta "nejasnih" situacija u korist Francuza.

Hrvatsku nakon dvoboja protiv starih rivala Francuza očekuju utakmice s Mađarskom (20. siječnja), Islandom (22. siječnja) te na kraju s domaćinom Njemačkom (24. siječnja).

Kopirati
Drag cursor here to close