Ostali bez Vegara

Karačić: Trebamo iskoristiti i najmanju priliku

"Puno smo pametniji nego ranije i nadam se da ćemo znati iskoristiti ono što nam se ponudi. Najvažnije je da damo sve od sebe, a onda da probamo iskoristiti one i najmanje prilike koje nas se pruže", kaže Ivan Karačić.
Sport / Rukomet | 27. 12. 2021. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška rukometna reprezentacija BiH nastavlja sa pripremama za predstojeće Europsko prvenstvo, drugo vezano zaredom, ukupno treće veliko. Prvi dio priprema je odrađen do Božića, drugi dio je na rasporedu do Nove godine, a onda slijedi treći završni dio. Naravno da izbornik Obrvan nije objavio zvanični spisak, što bi trebao uraditi u prvim danima 2022. godine. I prije nego što Obrvan saopći spisak, izvjesno je da na istom neće biti Marina Vegara.

Prema posljednjim informacijama Vegar se ozlijedio pa će njega zamijeniti jedan od igrača s rezervnog spiska, pivot Ademar Leona Dragan Šoljić. Jedan od onih iskusnijih u ovoj postavi reprezentacije, koji je prošao puno toga je svakako Ivan Karačić. On je igrao na prvom svjetskom, ali i prvom europskom prije dvije godine. On i dalje ističe sjajnu atmosferu i vjeruje da bi reprezentacija mogla iskoristiti neke prilike koje se ukažu.

"Uživam uvijek kada dođem u reprezentaciju, mislim da i ostali igrači također uživaju. Imamo tu jednu pravu radničku atmosferu Nije bitno da li su u pitanju stari ili mladi igrači, bitno je da su se svi uklopili i bez puno pitanja i prigovora odrađujemo ono što selektor od nas traži" reći će Ivan te kratko prokomentirati skupinu. Imamo jako tešku grupu, ali mislim da smo mi iz godine u godinu sve bolji i bolji. Puno smo pametniji nego ranije i nadam se da ćemo znati iskoristiti ono što nam se ponudi. Najvažnije je da damo sve od sebe, a onda da probamo iskoristiti one i najmanje prilike koje nas se pruže. I tko zna, možda i ostvarimo dobar rezultat", mišljenja je Ivan Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close