Rukomet

Rukometaši opet poraženi, Obrvan i dalje zadovoljan

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pretrpjela je i drugi poraz u prijateljskim utakmicama sa reprezentacijom Mađarske u Budimpešti.
Sport / Rukomet | 06. 11. 2021. u 16:13 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Facebook / Rukometna reprezntacija BiH

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pretrpjela je i drugi poraz u prijateljskim utakmicama sa reprezentacijom Mađarske u Budimpešti.

Nakon poraza rezultatom 24:26 u prvom duelu igranom u petak pred publikom, danas su izabranici izbornika Ivice Obrvana izgubili sa 23:26 u duelu koji je bio zatvoren za javnost.

U današnjem meču BiH je nastupila sa druga dva golmana, pa su umjesto Benjamina Burića i Admira Ahmetaševića branili Nebojša Bojić i Harun Hodžić. Priliku za igru ponovo su dobili svi igrači, osim Damira Kadrića, koji se ozlijedio u sinoćnjoj utakmici, te Edina Klisa, koji je dobio nezgodan udarac.

BiH je igrala u sastavu: Bojić 7 obrana, Hodžić 9 obrana, Vukšić 4 gola, Ovčina 2, Herceg, Keso 1, S. Burić 2, Mehmedčehajić 1, Haseljić, Faljić, L. Perić 1, Vranješ 1, Malinović 4, Hamidović 6, Vegar 1.

“Odigrali smo opet vrlo korektno, držeći se našeg plana da svim igračima damo prostora za igru“, rekao je Obrvan i dodao:

“Mogu biti zadovoljan pristupom i angažmanom bez obzira na to što je od sinoćnje utakmice prošlo malo vremena. Cijelo vrijeme smo bili tu negdje. Pogotovo sam zadovoljan drugim poluvremenom, koje je bilo za nijansu bolje nego prvo. Mislim da smo jako dobro iskoristili ove dvije utakmice i proteklih četiri-pet dana treninga, da neke stvari napravimo, da vidimo kako stojimo, tko nam na kojim pozicijama u budućnosti i na Europskom prvenstvu može pomoći. Kao izbornik sam zadovoljan i dobio sam neke odgovore na određena pitanja o pojedinim igračima i što oni stvarno mogu“, kazao je Obrvan nakon drugog duela s Mađarskom.

Kopirati
Drag cursor here to close