Nastavljaju nakon Božića

Obrvan objavio spisak za drugi dio priprema

"Možemo se osloboditi tog nekog pritiska i neka svi budu favoriti protiv nas, a znamo kako je igrati bez nekog pritiska. Ekipe koje su bez pristika uvijek daju više nego što mogu." mišljenja je iskusni Terzić.
Sport / Rukomet | 24. 12. 2021. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Božića, muška rukometna reprezentacija BiH će nastaviti pripreme za nastup na Europskom prvenstvu. Jedan kratki, onaj uvodni je odrađen, slijedi drugi koji će trajati do 30. prosinca, pa onda opet nakon Nove godine ide treći dio u kojem će biti odigrane i kontrolne utakmice. Europsko prvenstvo se igra od 13. do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj, BiH svoju prvu utakmicu igra protiv Švedske u Bratislavi.

"Možemo se osloboditi tog nekog pritiska i neka svi budu favoriti protiv nas, a znamo kako je igrati bez nekog pritiska. Ekipe koje su bez pristika uvijek daju više nego što mogu. Vidim da je ekipa Španije ostala bez jednog igrača koji neće igrati zbog povrede ramena, ali i još jedan igrač. Vjerovatno će ekipe imati problema sa povredama, tu je korona. Nadam se da ćemo mi biti kompletni i pokušati iznenaditi, odnosno dati sve od sebe. Neka oni budu favoriti, a mi ćemo graditi svoju igru. Nadam se da ćemo do Bratislave biti ok", rekao je Mirsad Terzić jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji BiH.

Za rad s golmanima je zadužen Mario Blažević koji je za vrijeme svoje aktivne igračke karijere skupljao iskustvo braneći u Borcu iz Banja Luke, CSM iz Bukurešta, Vardaru, Madeiri.

"Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa njima, jako su motivisani. Mislim da BiH u budućnosti ima jedan sjajan potencijal, što se tiče golmanske pozicije. Benjamin Burić će nam se priključiti poslije njegove posljednje utakmice u klubu, koji je jedan stub za sve njih, a Ahmetašević, Bojić i Hodžić su sjajni golmani. Na golu je izuzetno jaka konkurencija, što mi je jako drago i sigurno da tu ima još nekoliko momaka koje pratimo", dodaje Blažević.

Izbornik Ivica Obrvan je odredio spisak za taj drugi dio priprema koji starta u nedelju.

Na spisku za drugi dio priprema nalaze se sljedeći igrači: Admir Ahmetašević (Wisla Plock), Nebojša Bojić (Celje), Harun Hodžić (Chambery), Alen Ovčina (Sloboda), Vlado Draganić (Borac), Enes Keškić (Ludwigshafen), Luka Perić (Borac), Ibrahim Haseljić (Gorenje), Adin Faljić (Zagreb), Vladimir Vranješ (Brest Meshkov), Elmir Građan (Eurofarm Pelister), Mirko Herceg (Csurgoi), Dino Hamidović (Gyongyos), Edin Klis (Zagreb), Nikola Prce (Besa Famgas), Mirsad Terzić (Wisla Plock), Josip Perić (Eurofarm Pelister), Milan Vukšić (Izviđač), Ivan Karačić (Maccabi), Dejan Malinović (Balatonfuredi), Aleksandar Milojević (Leotar).

Rezervni igrači (dolaze u slučaju naknadnog poziva): Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Dragan Šoljić (Ademar Leon), Marin Vegar (Dobrogea Sud), Damir Kadrić (Gračanica), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Knežević (Borac), Dragan Pavlović (Koper), Marko Lukić (Borac), Srđan Predragović (Alpla Hard).

Kopirati
Drag cursor here to close