Piva i te kako ima

Video: Kako su Englezi u potrazi za pivom završili u šeikovoj palači?

"Bili smo u potrazi pivom, a oni su rekli da ga imaju. Uskočili smo u njegov auto i završili u palači''
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fanovi nogometa u Katru sa šokom i u nevjerici su dočekali odluku lokalnih vlasti da uvede zabranu točenja piva na stadionima i oko njih tijekom Mundijala, ali ljubitelji ovog "čarobnog napitka" ipak mogu da odahnu.

Piva i te kako ima i toči se. Doduše, ne na stadionima tijekom utakmica, nego u navijačkim fan-zonama. Ipak, za ovo zadovoljstvo ljubitelji piva moraju da izdvoje više od 13 eura po pinti (nešto više od pola litra).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ITV News (@itvnews)

Među najveće pivopije spadaju navijači Engleske, koja u ponedjeljak igra prvi meč na Mundijalu, od 14 sati protiv selekcije Irana.

U potrazi za pivom, mnogi navijači selekcije "tri lava" dali su se u potragu za pivom, a dva navijača Evertona su se čak pohvalila da su u potrazi za pivom završili u palači jednog od katarskih prinčeva i podijelili pivo s njim, prenosi Novosti.

"Bili smo u potrazi pivom, a oni su rekli da ga imaju. Uskočili smo u njegov auto i završili u palači. Pokazao nam je majmune, svoje egzotične ptice... Bilo je ludo", dodao je Alex Sullivan, koji je na Twitteru objavio snimke lavova.

Za pivo su se snašli, ali malo je vjerojatno da ćemo na tribinama stadiona Kalifa ovog popodneva vidjeti sliku koja je bila neizbježna na prethodnim Mundijalama - navijače Engleske odjevene u katarška odijela.

Kopirati
Drag cursor here to close