Kriv je ''Harry Pain''

Tuga u engleskim medijima: ''Southgateova Engleska je prokleta''

Engleski mediji tuguju nakon još jednog ispadanja u nokaut fazi velikih natjecanja. Pomalo okrivljuju suce, ali očito je da ponajviše tereta pada na leđa Harryja Kanea koji je promašio udarac s bijele točke...
Sport / Qatar 2022 | 10. 12. 2022. u 23:31

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuska je slavila 2:1 u europskom klasiku protiv Engleske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru.

Englezi su još jednom došli na prvenstvo s velikim očekivanjima, ali ovaj put idu ranije kući nego što su očekivali.

Iako se Englezi nisu predavali nakon zaostatka od 1:2 i došli do kaznenog udarca u 84. minuti nakon katastrofalne reakcije Hernandeza, poravnanja rezultata nije bilo.

Naime, kada su svi mislili da će utakmica otići u produžetke, pojavio se Kane koji 11-erac šalje nebu pod oblake.

Engleski mediji tradicionalno imaju nemilosrdne komentare za svoju nacionalnu vrstu ukoloko zakaže na velikom natjecanju.

Engleski mediji već su dali nadimak Harryju Kaneu, The Sun ga je prozvao Harry ''Pain''.

''Izgleda da će Harry Kane, vraški dobar strijelac, završiti karijeru bez postignuća s reprezentacijom. Baš kao i Southgate, čini se da im je sudbina ista – prokleta'', piše The Sun.

Žalili su se i na suđenje koje je prema njihovom sudu bilo kriminalno danas.

''Sudac je imao noćnu moru, zaista je smiješan sudac. Ne govorim ovo samo zato što je Engleska poražena, već zato što je loš sudac'', rekao je Gary Neville za Sky Sport.

Neki su bili i realni i priznali da je ipak bilo problema u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, piše Gol.hr.

''Moramo priznati, dogodilo se ono čega smo se bojali od samog početka prvenstva, engleska obrana nas je koštala. Dvije velike pogreške koje su Francuzi objeručke prihvatili i iskoristili'', piše Rob Dorsett.

Englezi su svjesni da nisu naišli na pravog jačeg protivnika dosad na prvenstvu, ali na njihovu nesreću prvi pravi protivnik bila je baš Francuska.

''Danas je bio prvi pravi test za Engleze, ali očito je bio pretežak. Još jednom smo pokleknuli kada je najteže, a bojim se da će nas ta stigma pratiti još dugo vremena'', piše Mirror.

Kopirati
Drag cursor here to close