Poslali poruku mira

Nogomet spaja: Nakon provokacija navijači Ekvadora i Katra postali prijatelji

Dvojica navijača protivničkih timova u poluvremenu su snimili zajednički video, a Peter iz Ekvadora objasnio je da je njegov narod strastven, naglasio da sport zbližava ljude i zahvalio domaćinima SP-a na gostoprimstvu.
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lijepa nogometna i ljudska priča stigla je iz Katra, i to od strane navijača domaće reprezentacije i Ekvadora.

Svojom gestom dva navijača pokazala su da je sport ispred svega i da sport spaja ljude.

Naime, navijač Ekvadora provocirao je domaće navijače, gestikulirajući rukom da im nikakvo bogatstvo ne može osigurati pobjedu protiv njegove reprezentacije. Navijač Ekvadora nije se mogao kontrolirati nakon drugog zgoditka te je zaneseno slavio u neprijateljskom okruženju.

Neraspoloženi navijači Katara su se upustili u manji verbalni obračun s razdraganim Ekvadorijancem, govoreći mu da ušuti i sjedne.

Na koncu je on ipak sjeo i primirio se, a nedugo nakon toga objavio je zanimljiv video.

Dvojica navijača protivničkih timova u poluvremenu su snimili zajednički video, a Peter iz Ekvadora objasnio je da je njegov narod strastven, naglasio da sport zbližava ljude i zahvalio domaćinima Svjetskog nogometnog prvenstva na gostoprimstvu.

I navijač Katra obratio se navijačima na engleskom i na svom jeziku i poslao je istu poruku kao i navijač Ekvadora - kako nogomet mora spajati ljude.

Kopirati
Drag cursor here to close