Antonella Roccuzzo

Messijeva supruga postala zvijezda na mrežama: "Što gledaš, idiote?"

Prve modne trgovine počele su tiskati i plasirati na tržište majice i pulovere sa sloganom "Que miras, bobo?", a i Messieva supruga postala je zvijezda na mrežama, oponašajući njegovo 'obraćanje' nizozemskom napadaču Weghorstu.
Sport / Qatar 2022 | 12. 12. 2022. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Messijev ispad nakon utakmice protiv Nizozemske u četvrtfinalu SP-a izazvao je velike reakcije diljem svijeta i praktično 'u letu'postao viralan.

Neki su u nevjerici odmahivali glavom, drugima je Messi čak potaknuo poslovnu ideju, a njegova je supruga također postala svojevrsni hit na društvenim mrežama.

Radi podsjećanja: nakon završetka četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Nizozemske (4:3 na penale), Lionel Messi stoji pred kamerama TV postaje TYC, zastaje usred odgovora, gleda pored kamere i dobacuje: "Što ti gledaš? Idiote?".

Njegovo je pogrdno dobacivanje bilo usmjerena protiv nizozemskog napadača Wouta Weghorsta, koji je je prolazio u blizini.

U Argentini se kapetana nacionalne momčadi slavi zbog bilo čega, tako i zbog izljeva bijesa. Iste noći prve modne trgovine počele su tiskati i plasirati na tržište majice i pulovere sa sloganom "Que miras, bobo?". Tu su također i pehari i zastavice.

Jedan obožavatelj je čak dao tetovirati na nogu Messijev verbalni napad na Nizozemca.

Sada se pojavila i snimka na kojoj se vidi kako Messijeva supruga Antonella Roccuzzo reagira na njegov intervju.

Po izlasku sa stadiona Lusail, Antonella gleda scenu na mobitelu i smije se naglas!

Okružena članovima obitelji, potom oponaša suprugovu 'duhovitost': "Što gledaš, idiote?".

Ona prilično dobro oponaša njegovu verbalnu vatru, navode mediji, koja završava s "Gubi se", riječima koje Messi dovikuje Weghorstu.

Video je podijeljen tisuće puta, a u Argentini ljudi su postali istinski entuzijastični nakon plasmana Gauča u polufinale.

Navijači se nadaju da će ih veliki Messi, koji, pokazao je, zna biti i zao, konačno odvesti do njihovog prvog naslova svjetskog prvaka od 1986. godine. Najbliži tom postignuću bio je na SP-u 2014.

Kopirati
Drag cursor here to close