Nakon dolaska u Argentinu

Messi: Ovaj je naslov za Diega

"Također, ovaj naslov je i za Diega koji nas je bodrio s neba. I za sve koji su uvijek bili uz reprezentaciju bez obzira na rezultat, pa i onda kada nije išlo kako smo htjeli", kaže Messi
Sport / Qatar 2022 | 20. 12. 2022. u 21:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi napisao je emotivnu objavu nakon što je s Argentinom osigurao naslov svjetskih prvaka.Legendarni Argentinac već se nekoliko puta nakon finala javio na društvenim mrežama, a sada se prisjetio i svojeg djetinjstva.

“Od Grandolija do Svjetskog prvenstva u Kataru prošlo je gotovo 30 godina. Tri desetljeća lopta mi je pružala puno radosti, ali i malo tuge. Uvijek sam sanjao da postanem svjetski prvak i nisam želio prestati pokušavati, čak i znajući da se to možda nikada neće dogoditi. Ovaj naslov prvaka kojeg smo osvojili je i za sve one koji to nisu uspjeli ostvariti na prethodnim svjetskim prvenstvima na kojima smo igrali, kao 2014. u Brazilu, gdje su ga svi zaslužili jer su se borili do finala. A zaslužili smo to čak i u tom prokletom finalu", napisao je Messi na Instagramu pa dodao:

"Također, ovaj naslov je i za Diega koji nas je bodrio s neba. I za sve koji su uvijek bili uz reprezentaciju bez obzira na rezultat, pa i onda kada nije išlo kako smo htjeli. I naravno, to je i za sve iz ove lijepe družine koja se stvorila, stručnog stožera i sve ljude iz reprezentacije koji su anonimni, a koji danonoćno rade da nama bude lakše. Često je neuspjeh dio putovanja i učenja, a bez razočaranja je nemoguće postići uspjeh. Hvala vam puno od srca! Idemo Argentina!"

Kopirati
Drag cursor here to close