Koji igrači su bili protiv povratka?

Lloris i Griezmann nisu bili za povratak Benzeme

Dva dana nakon finala oglasio se novinar Romain Molina koji tvrdi kako su nakon odlaska Benzeme iz kampa reprezentacije, posebno bili sretni Hugo Lloris i Antoine Griezmann.
Sport / Qatar 2022 | 20. 12. 2022. u 15:25

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetsko prvenstvo je završilo, Benzema se oprostio od reprezentacije, ali je još uvijek tema u nogometnim krugovima. Razlog je jednostavan. Mnogi se pitaju što se u stvarnosti događalo u taboru reprezentacije Francuske. Tko je kriv?

Dva dana nakon finala oglasio se novinar Romain Molina koji tvrdi kako su nakon odlaska Benzeme iz kampa reprezentacije, posebno bili sretni Hugo Lloris i Antoine Griezmann kojima je na ruku išla činjenica kako čelnici saveza jednostavno nisu željeli vratiti Benzemu u sastav, odnosno kamp. Molina je dodao kako je Benzema u prošlosti imao i problema s Olivierom Giroudom, no napomenuo je kako su njih dvojica riješili sve nesuglasice.

No, još uvijek nije definiran status aktualnog francuskog izbornika. Dideru Deschampsu istekao je ugovor, no čelnici države i Saveza željeli bi ga zadržati na klupi Tricolora s obzirom na to da je dvaput zaredom odveo Francusku u finale Svjetskog prvenstva. Ono što je sigurno, ako Deschamps ostane na klupi, Benzema se neće vraćati u reprezentaciju, međutim, ako ipak Zidane preuzme Francusku, onda je moguće očekivati da Benzema promijeni odluku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close