90. minuta

Što kažu kladionice, kakve su šanse Hrvatske da pobjedi Brazil

Kladionice su tako, u većini slučajeva, Hrvatskoj dale 12.5% šanse za pobjedu, Brazil ima 71.4% šanse da će biti pobjednik u 90 minuta.
Sport / Qatar 2022 | 06. 12. 2022. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Brazila prošla je u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, u kojem će igrati protiv Hrvatske u petak od 16 sati. Brazil je u osmini finala pobijedio Južnu Koreju 4:1. Golove za Brazil zabili su Vinicius, Neymar, Richarlison i Paqueta, a za Južnu Koreju pogodio je Paik.

Najveća vijest uoči utakmice bila je povratak Neymara, koji se ozlijedio protiv Srbije u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.

Rapsodija Brazila protiv Južne Koreje, zakazan susret s Hrvatskom

Upravo će Neymar biti ključan za Brazil i protiv Hrvatske, a koliko njegov povratak znači Brazilu, prepoznale su i kladionice, koje su odmah nakon utakmice Brazila i Koreje objavile koeficijente za utakmicu Brazila i Hrvatske.

Livaković spasio Hrvatsku i ušao u veoma odabrano društvo

Kladionice su tako, u većini slučajeva, Hrvatskoj dale 12.5% šanse za pobjedu, Brazil ima 71.4% šanse da će biti pobjednik u 90 minuta, a 22.2% šanse kladionice daju za remi. Prevedeno u koeficijente, to znači da je na Hrvatsku koeficijent 8, na Brazil 1.40, a na remi 4.50, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close