Pripreme za Vatrene

Brazilci pripremili ples za golove protiv Hrvatske

''Tko ne voli naš ples imat će problem, jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga", izjavio je napadač Brazila Raphinha, prenosi ESPN.
Sport / Qatar 2022 | 07. 12. 2022. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši brazilske reprezentacije nakon golova na Svjetskom prvenstvu zajedno su plesali na terenu, prenosi Index.

Na utakmici protiv Južne Koreje pridružio im se čak i izbornik Tite. Nije to svima najbolje sjelo, a bilo je čak i kritika da se takvom proslavom pogodaka ponižava protivnik.

''Tko ne voli naš ples imat će problem, jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga", izjavio je napadač Brazila Raphinha, prenosi ESPN.

Imaju širok repertoar plesova, za koje koreografiju uvježbavaju na treninzima. Pjesme i plesove vide na društvenim mrežama. Da bi pokreti bili uvježbani, brinu se Neymar, Vinicius, Raphinha i Lucas Paqueta.

"U osmini finala smo kod prvog gola Južnoj Koreji zaplesali Pagodao do Birimbola, glazbu Os Quebradeiras uz produkciju Machadeza, koja je u ovom trenutku najslušaniji TikTok sadržaj, a protiv Hrvatske ide Warm up Senta Senta Suave, pjesma pjevača Buarquea, prijatelja Viniciusa Juniora, koju je izbacio u suradnji s Kevinom O Chrisom", otkrio je Paqueta.

Brazil je favorit Svjetskog prvenstva od početka natjecanja. Od četiri dosad odigrane utakmice, pobijedili su u tri. Izgubili su samo u posljednjem kolu grupne faze, u kojem je protiv Kameruna igrala druga momčad. Hrvatska i Brazil igraju u četvrtfinalu u petak od 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close