Nakon svega je odlučio

Benzema se oprostio od reprezentacije

"Potrudio sam se ispraviti greške koje je bilo potrebno da ispravim kako bi bio ovdje gdje sam danas i ponosan sam na to. Napisao sam svoju priču, a naša se ovdje završava", objavio je Benzema.
Sport / Qatar 2022 | 19. 12. 2022. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki veliki igrači su se oprostili od reprezentacije upravo na ovom prvenstvu, neki su bili u Kataru, ali samo kratko. Poput Karima Benzeme koji je bez minute provedene na terenu postao veliki priča ovog turnira. Sa pomalo tužnim završetkom. Nakon svega što se dešavalo na relaciji Deschamps - Benzema, napadač Real Madrida je podvukao crtu. Barem što se tiče reprezentacije.

"Potrudio sam se ispraviti greške koje je bilo potrebno da ispravim kako bi bio ovdje gdje sam danas i ponosan sam na to. Napisao sam svoju priču, a naša se ovdje završava", objavio je Benzema. Koji će ostati obilježen kao jedan od najboljih europskih napadača koji se nije naigrao u dresu reprezentacije, barem ne koliko je mogao.

Nastupio je na jednom svjetskom i tri europska prvenstva, odigrao ukupno 97 utakmica, a s 37 golova peti je na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti reprezentacije Francuske. Podsjećamo, u reprezentaciji ga nije bilo čak šest godina zbog "slučaja Valbuena".

Kopirati
Drag cursor here to close