Ajmoooo

Mamić: Hrvatska je deficitna na poziciji napadača, vidite što ima Srbija

"Srbi to nisu napravili, imali su neviđene igrače, u nekom trenu i bolje jer su duplo veći od nas, ali nikada nisu napravili kult reprezentacije. Ja bih rekao da su tu reprezentaciju sastavljali po kafićima i restoranima", rekao je Mamić.
Sport / Qatar 2022 | 08. 12. 2022. u 13:00 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši čelnik "Dinama" Zdravko Mamić dao je intervju za Radioteleviziju Republike Srpske, u kojem je između ostalog progovorio o nastupima hrvatske i srpske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Mamić je rekao da su Srbi na ovom prvenstvu izgledali taktički neuredno te da je prije turnira mislio da bi mogli ići čak i do finala, ali su ispali u grupi.

"Hrvati su od reprezentacije napravili državu, ustav, pokret, kult. Nevjerojatno je koliko su se građani, ne samo u Hrvatskoj već i širom svijeta, ujedinili oko hrvatske reprezentacije. To je fanatizam. Srbi to nisu napravili, imali su neviđene igrače, u nekom trenu i bolje jer su duplo veći od nas, ali nikada nisu napravili kult reprezentacije. Ja bih rekao da su tu reprezentaciju sastavljali po kafićima i restoranima", rekao je.

Mamić je rekao i da misli da su srpski napadači bolji od hrvatskih. "Čast Petkoviću, čast Livaji, čast Budimiru, čast Kramariću, ali ova dvojica su neka druga dimenzija. Hrvatska je deficitna na poziciji centarfora nakon odlaska Mandžukića. Vidite što ima Srbija, pa još i Jovića koji je bio u Realu", rekao je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close