Još čekamo Grand Slam naslov

Zverev: Morao sam igrati najbolje što mogu

"Ne postoji bolji način za završetak sezone od pobjede ovdje. Nevjerojatno sam sretan i već se veselim idućoj godini. Posebno sam sretan jer sam pobijedio igrača koji me je u prethodnih pet mečeva pobijedio pet puta" naglasio je Zverev.
Sport / Ostali sportovi | 22. 11. 2021. u 00:07 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U polufinalu je dobio prvog igrača svijeta, u finalu drugog. I teško se možemo sjetiti kada je u posljednje vrijeme neko protiv Medvedeva bio siguran. Tako je postao tek četvrti u povijesti ovog turnira kojem je to pošlo za rukom. Treći igrač svijeta ispalio je osam asova, pogodio 23 winnera i nije se suočio s brekom na svom servisu.

"Ne postoji bolji način za završetak sezone od pobjede ovdje. Nevjerojatno sam sretan i već se veselim idućoj godini. Posebno sam sretan jer sam pobijedio igrača koji me je u prethodnih pet mečeva pobijedio pet puta. Znao sam da zato moram odigrati jedan od svojih najboljih mečeva. Sretan sam zbog toga i sretan što ću kao pobjednik otići na odmor", rekao je nakon meča Zverev koji van terena nije imao niti malo ugodnu godinu.

Oni koji prate tenis znaju da se Saša našao pod istragom internom ATP-a zbog optužbi o obiteljskom nasilju tijekom 2019. godine. Priča o zlostavljanju bivše djevojke Olge Sharipove koju je navodno pretukao se razvlačila po medijima.

Sharipova je jednom od novinara ispričala kako je proživjela fizičko i emocionalno zlostavljanje, od toga kako ju je Zverev gušio jastukom u hotelskoj sobi tijekom US Opena 2019., do burne svađe u Šangaju, gdje ju je, prema njezinim riječima, i tukao. Njemački tenisač od samog početka negirao optužbe za nasilje, a u kolovozu ove godine odlučio je potražiti zaštitu na sudu. Generalni direktor ATP-a Massimo Calvelli rekao je kako su optužbe protiv Zvereva ozbiljne i da je odgovornost ATP-a da se njima bavi.

Kopirati
Drag cursor here to close