Nakon što je ispustio 2-0

Zverev: Ekstremno razočaran

"Igram dobro već nekoliko mjeseci, tako da je očigledno sve ovo ekstremno razočaravajuće. Izgubio sam zbog fizičkog stanja, ne zbog tenisa", tvrdi Zverev.
Sport / Ostali sportovi | 26. 01. 2024. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sasha je izgledao dobro ove godine u Australiji. Sredio je Alcaraza, mnogi su očekivali da će zaigrati u finalu. Lagano se i ruka u vatru mogla staviti nakon što je poveo 2-0 u setovima, ali na drugoj strani je bio Daniil Medvedev.

Za kojeg isto možete recimo staviti ruku u vatru da će se nešto dogoditi, kad se igra na tri seta. Tako je bilo i danas. Dva, dva i pol seta ništa, a onda preokret. Na kraju se u petom Zverev potpuno raspao.

"Posebno je frustrirajuće kako sam prosuo dva poena na 5-4 u tie breaku trećeg seta. Čista nesreća. U Australiji sam od dolaska igrao dobro, na United Cupu, sada ovdje do polufinala. Igram dobro već nekoliko mjeseci, tako da je očigledno sve ovo ekstremno razočaravajuće. Izgubio sam zbog fizičkog stanja, ne zbog tenisa. To je za mene razočaravajuće. To mi se vjerojatno prvi put u karijeri desilo. Ponosan sam na sebe jer sam učinio sve što sam mogao. Bio sam fokusiran, ali desile su se stvari van moje kontrole. Nadam se da mi ovo nije bila posljednja šansa, rekao je nakon meča Zverev.

Kopirati
Drag cursor here to close