Uništen nakon meča

Medvedev u pet setova do polufinala

"Trenutno sam tako uništen", rekao je Medvedev Johnu McEnroeu kroz smijeh u intervjuu nakon meča.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2024. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniil Medvedev je polufinalu Australian Opena. Treći put u svojoj karijeri. Hubert Hurkacz je "pao" nakon tri sata i 59 minuta igre, u pet setova 7-6 (4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4. Rus je napravio deset dvostrukih, 42 neforsirane pogreške, dok je Poljak na pet duplih dodao 55 neforsiranih.

S breakom loptom u osmom gemu petog seta, došao je do brojke od 15, ali je samo iskoristio pet. Medvedev je u tom segmentu imao bolju statistiku (4/9).

Medvedev je poveo 2-0 u prvom setu, ali je tek set dobio kroz tie break. Za razliku od njega, Hurkacz nije ispustio svoj rani break na otvaranju drugog seta.

Prvi gem trećeg seta je donio break Medvedeva koji ulazi u četvrti set na isti način, ali onda opet kao u prvom setu posustaje. Hurkacz ga je ulovio na 4-4, vratio se u meč četiri gema kasnije. Daniil je izborio polufinale breakom za 4-3 u petom setu. Hurkacz je imao priliku da uzvrati, nije uspio, drugu nije dočekao.

"Trenutno sam tako uništen", rekao je Medvedev Johnu McEnroeu kroz smijeh u intervjuu nakon meča.

"Ne da sam ostao bez goriva, već sam se fizički osjećao jako teško na kraju drugog seta. U četvrtom setu jednostavno nisam imao više koncentracije i rekao sam, 'OK, moram dati sve od sebe da učinim sve što mogu i da vidimo. Ako izgubim, izgubim, idem kući i u redu je.' Sretan sam što sam ovako uspio pobijediti."

Kopirati
Drag cursor here to close