Fury, Usyk, Stallone

Zvanično potvrđena borba, održano i prvo sučeljavanje

Za razliku od prethodnih najava, ovaj put je održana službena presica, a zatim i prvo sučeljavanje nakon što je meč proglašen službenim.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2023. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meč stoljeća kako su ga mnogi okarakterizirali defintivno je potvrđen. Oleksandr Usyk i Tyson Fury boksati će 17. veljače naredne godine, a kao što je to već polako postala praksa, posljednjih godina, borba će biti održana u Rijadu, Saudijskoj Arabiji.

Za razliku od prethodnih najava, ovaj put je održana službena presica, a zatim i prvo sučeljavanje nakon što je meč proglašen službenim. Podosta žustro bilo je sučeljavanje dvojice najboljih teškaša, a sve je inicirao Tyson Fury.

"Gypsy King" maksimalno blizu došao je Usyk, pomalo neugodno oslonio se čelom na Usykovo čelo i pokušavao je nametnuti fizičku nadmoć. Usyk se nije povlačio, a to je dovelo do uskakanja nekolicine ljudi i razdvajanja dvojice boksača.

Sve je iz blizine promatrao i Sylvester Stallone, dobivši čast da sudjeluje na ovom sučeljavanju. Ostatak konferencije za medije ponudio je "trash talk" u režiji Tysona Furyja, a to je uostalom jedna od glavnih odlika "Gypsy Kinga". Oleksandr Usyk osjetno je drukčije osobnosti i nije se dao uvući u takve igrice.

Video: Prvo sučeljavanje

Ukrajinac će kroz kompletno promoviranje meča odavati dojam mirnog, ali neustrašivog tipa, dok će Fury davati sve od sebe da mu "uđe u glavu" i nametne što veći pritisak već uoči samog meča. Bit će zanimljivo pratiti te mentalne igre, ali meč je ipak ono što najviše čekamo. Točno tri mjeseca dijele nas od borbe, a ne preostaje ništa drugo nego čekati.

Kopirati
Drag cursor here to close