Kamerunac pokvario planove

Ništa od borbe Furyja i Usyka u prosincu

"Nećemo ići na termin u prosincu, neće biti spreman za to. Pet ili šest tjedana priprema nije dovoljno, tako da se to neće dogoditi. Bila je ovo teška, teška borba. Trebat će mu vremena da se oporavi", pojasnio je Warren.
Sport / Ostali sportovi | 30. 10. 2023. u 00:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi su očekivali kako će to ipak biti nešto lakši zadatak za Tysona Furyja, međutim kako je meč prolazio tako je svjetskom prvaku bilo sve teže izaći na kraj s Francisom Ngannouom. Fury i njegov tim, međutim, razvili su idealan scenarij prema kojem bi britanski teškaš glatko "odškolovao" Predatora, izašao neokrznut iz meča i okrenuo se okršaju s Usykom.  

 
 

Međutim, Kamerunac je imao svoje pružio je ogroman otpor WBC-ovom prvaku i pokvario mu planove. Furyjev promotor Frank Warren je to dan poslije i pojasnio.

"Nije završilo kako sam očekivao, ali bila je to vrlo uzbudljiva borba. Ngannou se borio jako dobro, on je snažan i čvrst momak, a svim ovim ljudima koji su mislili da će to biti formalnost sam i ranije rekao da se nikad ne zna, imaš dva velika tipa u ringu. On nije imao što za izgubiti, a na koncu je dobio jako puno. Bila je ovo teža borba nego ona s Chisorom i Whyteom, to je činjenica. Tyson je napravio ono što uvijek radi i došao do pobjede, a sada ćemo se okrenuti budućnosti, znamo da je ugovorena borba s Usykom, a nadamo se da će uskoro biti dogovoren i datum, čim Tyson bude osjećao da je spreman. Nećemo ići na termin u prosincu, neće biti spreman za to. Pet ili šest tjedana priprema nije dovoljno, tako da se to neće dogoditi. Bila je ovo teška, teška borba. Trebat će mu vremena da se oporavi."

Kopirati
Drag cursor here to close