Rijad bi trebao biti domaćin

Dogovorena toliko očekivana borba Fury - Usyk

Michael Benson, inače vrlo relevantan izvor za vijesti iz svijeta boksa je na svom Twitter profilu objavio kako su Tyson Fury i Oleksandr Usyk potpisali ugovor za njihov međusobni meč, a kao datum je naveo 23.12. ili nekad u prvom mjesecu!
Sport / Nogomet | 30. 09. 2023. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je već jednom trebao biti meč za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji. Tyson Fury - Oleksandr Usyk. Onda se krenula prepucavanja, pregovorima koji su na kraju završili neslavno. Tako je Usyk u međuvremeno boksao protiv Daniela Duboisa, dok Fury idućega mjeseca nastupa protiv Francisa Ngannoua.

Međutim, stvari su se ovih dana promijenile. Michael Benson, inače vrlo relevantan izvor za vijesti iz svijeta boksa je na svom Twitter profilu objavio kako su Tyson Fury i Oleksandr Usyk potpisali ugovor za njihov međusobni meč, a kao datum je naveo 23.12. ili nekad u prvom mjesecu! To u prijevodu znači da Fury više nema s čim ucjenjivati Usyka kao što je to bio slučaj ranije ove godine. Prema najavama borba bi trebala biti održana u Rijadu. Frank Warren, Furyjev promotor, također je službeno potvrdio ovu vijest:

"Dogovor je postignut što mi je posebno drago. Ovo je najveća borba koja bi se mogla napraviti u našem sportu. Teškaši uvijek pobuđuju maštu navijača, i ne sumnjam da će ovo biti najveći bokserski događaj u ovom stoljeću. Radujem se što će Tyson povratiti tri pojasa koja nikada nije izgubio u ringu.

"Tyson Fury i Oleksandr Usyk su dva najveća teškaša svoje generacije, i jedva čekam da vidim što će se dogoditi kada izađu u ring u Rijadu. Radi se o vrhunskim sportašima koji su dostojni jednog takvog meča", rekao je predsjednik Top Ranka Bob Arum.

Kopirati
Drag cursor here to close