Pobjeda za prvo mjesto

Zrinjski bolji od Čapljine

Vrlo važnu seriju rukometaši Zrinjskog prave u ranoj fazi drugog dijela, u desetak minuta igre uspjeli su napraviti 4:0 i prvi put otići na 16:11, što je za jednu ovakvu utakmicu bila velika prednost.
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2022. u 00:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog nastavljaju uspješnu seriju u Prvoj ligi FBiH. U dosadašnjih sedam kola ostvareno je šest pobjeda, pa je mostarski sastav trenutačno vodeći na tabeli s 11 osvojenih bodova. Šesta pobjeda je stigla u duelu protiv do petka neporažene Čapljine 25:19.

Domaći rukometaši su puno bolje ušli u utakmicu, poveli su 3:1, 5:3, 6:4. Upravo da dva gola prednosti, većim dijelom prvog poluvremena će biti odstojanje koje su držali rukometaši Zrinjskog u odnosu na svog protivnika. Uspjeli su u jednom trenutku domaćini otići i na plus tri, jeste i Čapljina u nekoliko navrata vratila u utakmicu u egal, ali nakon trideset minuta je bilo 12:10.

Vrlo važnu seriju rukometaši Zrinjskog prave u ranoj fazi drugog dijela, u desetak minuta igre uspjeli su napraviti 4:0 i prvi put otići na 16:11, što je za jednu ovakvu utakmicu bila velika prednost. Koliko je to bila važan trenutak utakmice pokazat će i krajnji rezultat, odnosno činjenica da se gosti nisu uspjeli vratiti u nastavku. Kod Zrinjskog su najbolji bili Mišetić s osam golova, te Brkić koji je dodao pet, dok je prvo ime kod gostiju iz Čapljine bio Bartolović sa sedam golova.

Kopirati
Drag cursor here to close