Drugi trijumf na domaćem terenu

Zrinjski bez problema protiv Bosne

Prvi strijelac Zrinjskog je bio Kolobarić s 11 golova, Mišetić je dodao šest, Kovač pet. Kod Bosne vrijedi izdvojiti Herića s 11 i Bašića s 5 pogodaka.
Sport / Rukomet | 09. 10. 2022. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon momčadi Respecta na startu sezone, rukometaši Zrinjskog su u utakmici trećeg kola ostvarili još jednu vrijednu i sigurnu pobjedu. Ovaj put su gosti iz Sarajeva, momčad Bosne savladani rezultatom 32:22. Tako je na najbolji način, novi trener Zrinjskog, Bernard Mandarić počeo pobjedom svoj mandati na klupi.

U prvoj polovini prvog dijela, gosti su držali priključak, do 18 minute je Zrinjski u par navrata pokušavao stvoriti osjetniju prednost, ali su se gosti znali vratiti. U 25.minuti Bosna je prvi put bila u minusu pet golova i do kraja poluvremena se nije uspjela oporaviti. Na poluvremenu je Zrinjski imao šest golova prednosti, koja će u nastavku utakmice postepeno da raste.

Kada je domaća momčad otišla na +11 u 40.minuti utakmice, sve je bilo jasno. Prvi strijelac Zrinjskog je bio Kolobarić s 11 golova, Mišetić je dodao šest, Kovač pet. Kod Bosne vrijedi izdvojiti Herića s 11 i
Bašića s 5 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close