Jason Kelce

VIDEO I Povlači se najseksi igrač NFL-a?

"Jednostavno ne mislim da ste u poziciji nakon takve utakmice da stvarno donesete tu odluku. Ne pokušavam biti dramatičan i nastaviti razvlačiti ovu stvar. Stvarno ne", rekao je Jason.
Sport / Ostali sportovi | 17. 01. 2024. u 17:11 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krenuo je još jedan lov na Superbowl. Od subote do ponedjeljka igrane su utakmice wild card vikenda, Tampa Bay Buccaneersi su na domaćem terenu sredili Philadelphia Eaglese 32:9. Eaglesi su većim dijelom sezone izgledali dosta dobro. Imali su omjer 11-6, prije početka doigravanja, do 13. kola su djelovali sjajno, imali su samo jedan poraz, ali je onda došao onaj od San Francisca.

Koji kao da je bio najava katastrofalnog kraja sezone. Šest utakmica u završnci regularnog dijela - pet poraza i onda ovaj u play offu. Protiv Buccaneersa su izgledali totalno razbijeni, niti u jednom trenutku nisu zaprijetili. Nakon posljednje utakmice sezone zakotrljala se priča o kraju jedne karijere. One Jasona Kelcea velike zvijezde Eaglesa. On je kraj utakmice protiv Tampe dočekao u suzama, pa su krenule špekulacije kako je to bila njegova posljednja utakmica. Međutim, Jason je pojasnio kako barem za sada još ništa nije odlučio.

Video: Posljednja utakmica Jasona? 

"Jednostavno ne mislim da ste u poziciji nakon takve utakmice da stvarno donesete tu odluku. Ne pokušavam biti dramatičan i nastaviti razvlačiti ovu stvar. Stvarno ne. Jednostavno mislim da kada za takve stvari dođe vrijeme, to će biti urađeno na način na koji treba biti. Prije svega kako bi se odalo poštovanje mnogim ljudima i pojedincima koji su mi puno značili u mojoj karijeri. To ne bih mogao napraviti na pravi način nakon onakve utakmice. Cijenim trenutke koje sam prošao kroz sve ove godine. Mnogi dečki kažu, "Ako je to vaša zadnja utakmica, žao mi vas je. Nemojte me žaliti, majke vam," rekao je Jason Kelce jedan od dvojice nadaleko poznate braće.

Inače, prošle godine je Jason završio na listi najseksi muškaraca svijeta, što je mnoge iznenadilo, njega samoga.

"Nisam najseksi muškarac ni u svojoj obitelji, a kamoli na svijetu. Mislim, o čemu mi ovdje pričamo", rekao je Jason. Jasona je na popis najseksi frajera uvrstio magazin People.

Kopirati
Drag cursor here to close