Carson Wentz se pohvalio ulovom

Nekad je bio QB, danas lovi medvjede

Wentz je u ligu stigao kao veliki potencijal i kao drugi izbor u prvoj rundi drafta 2016.. Philadelphia Eaglesi su s njim potpisali četverogodišnji ugovor težak 26.67 milijuna dolara.
Sport / Ostali sportovi | 26. 06. 2023. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carsona Wentza u svijetu NFL-a znamo kako QB-a prvo Philadelphia Eaglesa, kasnije Indianapolis Coltsa i Washington Commandersa. S Eaglesima je bio prvak 2018. godine. Prošle godine je bez kluba. Sada je pažnju na sebe privukao jednom fotografijom. Onom na kojoj pozira sa samostrelom u rukama na lešu crnog medvjeda kojeg je ubio na Aljasci. Wentz je medvjeda nazvao "nevjerojatnom životinjom", a njegova je objava izazvala brojne, uglavnom negativne reakcije.

"Imao sam priliku uočiti i uhoditi crnog medvjeda na jednom od naših novih omiljenih mjesta na zemlji, Aljasci. Nevjerojatno putovanje i nevjerojatna životinja!" napisao je Wentz. Premda je Wentz legalno lovio medvjeda, to nije spriječilo raspravu o pravima životinja i činjenici da je igrač američkog nogometa nasmiješen pozirao na tijelu mrtve životinja, što su mnogi nazvali neukusnim i barbarskim činom.

Wentz je u ligu stigao kao veliki potencijal i kao drugi izbor u prvoj rundi drafta 2016.. Philadelphia Eaglesi su s njim potpisali četverogodišnji ugovor težak 26.67 milijuna dolara. Tri godine kasnije ugovor je produžen i Wentz je potpisao za nevjerojatnih 128 milijuna dolara.

Iako je osvojio Super Bowl, zbog čestih ozljeda i lošeg odnosa sa suigračima zamijenjen je i trejdan u Coltse. Nakon toga mu se karijera srozala i kako američki mediji pišu, u cijeloj ligi ne postoji interes za njim.

Kopirati
Drag cursor here to close