Novak mu je idol

VIDEO I Nardi: Da, imam Novakov poster u sobi

"Prije meča sam razgovarao s trenerom i samo sam mu rekao da ne želim izgubiti 6-1, 6-1", pojasnio je mladi Nardi.
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2024. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luca Nardi je do Indian Wellsa uglavnom igrao challengere. Bez nekih većih uspjeha. Probao je kroz kvalifikacije jačih turnira napraviti nešto nije išlo. Ovdje je bio onaj famozni lucky loser i svoju priliku je iskoristio.

Naravno, "pomogao" je i Novak jer je bio daleko od svog najboljeg tenisa. Nardi je u kvalifikacijama izgubio od Davida Goffina. Tada je kao sretni gubitnik umjesto Tomása Etcheverryja odmah ušao u drugo kolo, pobijedio Zhang Zhizhena, a sada i Đokovića

Video: Nardi - Đoković 

"Da mi je netko rekao da će se stvari ovako odvijati, nazvao bih ga ludim. Bio sam treći na listi za ulazak u ždrijeb od poraženih u kvalifikacijama. Čak je i to za mene bilo iznenađenje, da sam uopće ušao. Nikad u karijeri nisam pobijedio igrača iz top 50. Pobijedio sam Zhanga, sada Đokovića. Ne znam ni što bih rekao. Prije meča sam razgovarao s trenerom i samo sam mu rekao da ne želim izgubiti 6-1, 6-1. Nakon tri-četiri gema, a bilo je jako vjetrovito i ni jednom ni drugom nije bilo lako, shvatio sam da igram dobro, da se dobro osjećam u izmjenama. Počeo sam vjerovati u pobjedu već nakon nekoliko gemova."

Novinari koji naravno bolje prate tenis, upitali su na presici Nardija da li još uvijek ima poster svog idola u sobi.

"Da, imam ga. Svaku večer kad odem u krevet – vidim Novaka. Mislim da ću od sada nastaviti s tim, sigurno. Šalim se, ali – imam (poster) i mislim da ću ga zadržati”, rekao je mladi Talijan. Luca je imao četiri kada je Nadal prvi put igrao finale Indian Wellsa.

Kopirati
Drag cursor here to close