Odlazi najveći

Nadal se povukao da Indian Wellsa - Je li ovo kraj karijere?

Ono što zabrinjava njegove obožavatelje su riječi koje sugeriraju da bi Nadal mogao razmišljati o završetku svoje teniske karijere.
Sport / Ostali sportovi | 07. 03. 2024. u 07:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski tenisač Rafael Nadal (37) je objavio svoju odluku o povlačenju s Indian Wells turnira, shvativši da nije u stanju pružiti svoj najbolji tenis na tom natjecanju.

Bojazan od ovakvog ishoda postojala je unaprijed, posebice s obzirom na veliki dio prošle godine koji je Nadal propustio zbog ozljeda.

I ove godine suočio se s ozljedom nakon sudjelovanja u jedinom turniru u Brisbaneu, a sada je ta ozljeda spriječila njegov povratak na Indian Wells.

No, ono što zabrinjava njegove obožavatelje su riječi koje sugeriraju da bi Nadal mogao razmišljati o završetku svoje teniske karijere.

"Posvetio sam se intenzivnom radu i treninzima koliko god sam mogao, ali nakon vikenda sam testirao svoje sposobnosti. Nažalost, nisam spreman igrati na najvišoj razini na ovako važnom turniru. Ovo nije laka odluka, a još je teže jer ne želim obmanjivati sebe i tisuće svojih obožavatelja. Nedostajat će mi svi, i uvjeren sam da će ovaj turnir biti veliki uspjeh za sve", istaknuo je Nadal.

Nadal je već imao brojne izazove s ozljedama u prošlosti, no čini se da se ovoga puta suočava s neoporavljivim stanjem, s obzirom na to da tijelo i godine idu protiv njega.

Kopirati
Drag cursor here to close