Teška pobjeda na startu

VIDEO I Đoković se vratio u Indian Wells nakon pet godina

Peti gem trećeg seta se pokazao presudnim. Đoković je upisao svoju 400. pobjedu na turnirima iz Masters serije. Bilo je 6-2, 5-7, 6-3.
Sport / Ostali sportovi | 10. 03. 2024. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na turnirima ga nije bilo od polufinala Australian Opena. U Indian Wellsu čak pet godina. Poraz od Kohlschreibera u trećem kolu. To je bio njegov posljednji nastup na ovom velikom turniru. Sada je  Novak Đoković ponovo tu. U povratničkom meču prošao je u treće kolo, ali nakon dva sata i 12 minuta igre.

Aleksandar Vukić je odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u posljednje vrijeme i poprilično je namučio Novaka. Na početku je izgledalo lagano. Novak je došao do breaka, mogao je povesti 3-0 ali je set bez većih problema priveo kraju. Stvari su se malo počele mijenjati u nastavku. Posebno kada je Vukić poveo 3-0.

Novak jeste uzvratio, ali onda opet gubi svoj servis kod 5-6, Vukić se vraća u meč. 28-godišnjak iz Sydneya nije izdržao. Peti gem trećeg seta se pokazao presudnim. Đoković je upisao svoju 400. pobjedu na turnirima iz Masters serije. Bilo je 6-2, 5-7, 6-3.

Video: Đoković - Vukić 

"Igrao je nevjerojatno i zaslužio je velike pohvale i pljesak. Kvaliteta njegovog tenisa je bila stvarno visoka. Taj servis u kombinaciji s oštrim forehandom. Bilo je teško probiti ga. Nekako sam uspio razbiti šifru u trećem setu, pojačao sam i završio meč. Nije me dugo bilo ovdje. Ali kao da sam igrao jučer. Vrlo brzo sam se povezao s publikom i svima koje nisam vidio pet godina. Ovdje ljudi vole tenis, dolaze na treninge, nevjerojatno je koliko poštovanje imaju prema igračima.Super je biti u ovom teniskom raju", rekao je Novak nakon meča. Naredni protivnik je Luca Nardi.

Kopirati
Drag cursor here to close