Cappellaro i Artaldi se nisu vratili

VIDEO I Koga je Novak izbacio na kraju prvog seta?

Vai! Fuori! To su riječi koje je Novak uputio članovima svog staffa i ono što je kasnije bilo vidljivo, Elena i Edoardo se za razliku od Marka nisu vraćali na tribine.
Sport / Ostali sportovi | 08. 01. 2023. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se dogodilo nakon završetka prvog seta finala turnira u Adelaideu? Nakon što je Korda poveo 1:0 u setovima, Novak je pogledao prema svom boksu koji je nešto drugačije posložen na tribinama teniskog kompleksa u Adelaideu. Nešto je glasno uzviknuo, nakon čega je njegov brat Marko ustao i napustio tribine.

Prema riječima komentatora i po samom snimku je izgledalo kako je Novak izbacio svog brata, međutim, kasnije će se ispostaviti da nije. Jer se Marko vratio na svoj mjesto. Ali dvije stolice su ostale prazne. One na kojima su sjedili Elena Cappellaro i Edoardo Artaldi. Što je krajnje čudno, jer se radi o članovima Đokovićevog teama koji baš nemaju neke veze sa samom igrom.

Jer Artaldi je menadžer, Capellaro PR za strane medije. Radi se o ozbiljnim osobama, koje su već dugo vremena u Novaka i koje Đoković za razliku od trenera, pa i fizija nije mijenjao već jako dugo. Uostalom, Edoardo je tu od 2009. godine.

Video: Trenutak kada je Novak potjerao članove svog staffa

Vai! Fuori! To su riječi koje je Novak uputio članovima svog staffa i ono što je kasnije bilo vidljivo, Elena i Edoardo se za razliku od Marka nisu vraćali na tribine. Niti prilikom ceremonije pobjedika, pa će biti jako zanimljivo čuti razmišljanje Novaka, ali i komentar Elena Cappellaro i Edoardo Artaldi.

Prije početka ove sezone je Novak već zamijenio fizia Ulisesa Badia, Claudiom Zimagliom.

Kopirati
Drag cursor here to close