Korda protivnik u finalu

Đoković u finalu: Iz meča u meč igram sve bolje

" Osim te zadnje lože sve je bilo dobro. U dva seta sam dobio Medvedeva, iz meča u meč igram sve bolje. Servirao sam izuzetno dobro, a to pomaže protiv Daniila, koji je jedan od najboljih defenzivaca na svijetu ", kaže Novak.
Sport / Ostali sportovi | 07. 01. 2023. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi prvi duel na početku godine otišao je na stranu Novaka Đokovića. Đoković je u polufinalu Adelaidea savladao Daniila Medvedeva u dva seta 6-3, 6-4, pa će u finalu igrati protiv Sebastiana Korde. Korda je prvi ušao u finale, dovoljan je bio jedan set.

Amerikanac čiji je otac nekada sjajni tenisač Petr Korda, je dobio prvi set u tie breaku, nakon čega je Nishioka odlučio predati meč. Precizniji da budemo nakon odigranog jednog gema u drugom setu, Japanac je odustao, ozljeda je bila jača.

Problema sa zadnjom ložom je imao i Novak Đoković koji je u svom polufinalu protiv Medvedeva tražio medical time out. Tamo u prvom setu. Međutim, do kraja meča nije imao problema. Dva breaka su bila dovoljna. Jedan za 3-1 u prvom, drugi za 5-3 i ovjeru prolaska dalje 6-3, 6-4. Medvedev je imao tri break lopte niti jednu nije iskoristio, Novak jeste dvije.

" Ne bih puno o ozljedi. Uzeo sam tablete koje su vrlo brzo počele da djeluju, nakon nekoliko gemova. Kada se mišić zagrijao sve je bilo u redu. Osim te zadnje lože sve je bilo dobro. U dva seta sam dobio Medvedeva, iz meča u meč igram sve bolje. Servirao sam izuzetno dobro, a to pomaže protiv Daniila, koji je jedan od najboljih defenzivaca na svijetu. Ne daje mnogo poena, svaki morate zaraditi ", rekao je nakon meča Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close