Kvalifikacije Miamija

VIDEO I Francuski tenisač se srušio na terenu

Igrao se četvrti gem trećeg kod rezultata 30:30. Francuz je čekao servis svog protivnika godinu dana starijeg sunarodnjaka Harolda Mayota i onda očito iscrpljen se srušio na teren.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2024. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledali smo ga u osmini finala Australian Opena kao veliko iznenađenje. Francuz Arthur Cazaux je trenutačno 74. igrač svijeta, ali još uvijek mora igrati kvalifikacije za najveće turnire. Nažalost, svoj nastup u kvalifikacijama Miamija, Cazaux je završio u kolicima nakon što se jednostavno srušio tijekom trećeg seta.

Igrao se četvrti gem trećeg kod rezultata 30:30. Francuz je čekao servis svog protivnika godinu dana starijeg sunarodnjaka Harolda Mayota i onda očito iscrpljen se srušio na teren. Nekoliko sekundi prošlo je prije nego što su liječnik i glavni sudac stigli do njega kako bi provjerili u kakvom je stanju, a meč je ubrzo nakon toga i prekinut.

Video: Trenutak kada je meč prekinut 

Mladi francuski tenisač, inače 74. na ATP ljestvici, u kolicima je iznesen s terena. Točan uzrok problema nije otkriven, ali dio američkih medija nagađa da su krivac vremenski uvjeti jer u Miamiju je u tom trenutku bilo 30° C dok je vlažnost zraka bila na 70 posto.

Kopirati
Drag cursor here to close