Nova izabranica je Lilian de Carvalho Monteiro

VIDEO I Becker se dogovorio sa stečajnim upraviteljem, planira vjenčanje

"Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom", izjavio je po izlasku na slobodu, Boris.
Sport / Ostali sportovi | 01. 03. 2024. u 18:04 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barbara Feltus je bila prvi izbor. Bili su u braku devet godina, a onda su se razišli. Razloga je bilo više, jedan je bio jednostavan. Boris je "zaglavio" u hotelskom spremištu za metle. Dok je prva supruga Barbara bila u bolnici nakon što je rodila drugo dijete. Angela Ermakova je za Borisa bila neodoljiva.

Iako će se kasnije pojaviti priča kako je u sve upletena ruska mafija, koja je navodno preko atraktivne konobarice ucjenjivala tenisača. Opet neki su išli toliko daleko tvrdeći kako je Ermakova sama sebe oplodila zadržavši Beckerovo sjeme nakon oralnog seksa. Barbara je uzela 15-ak milijuna, Angelea tri, dok je Boris nastavio po svom. Alessandra Meyer Wölden je bila sljedeća, pa onda manekenka iz Nizozemske Lilly Kerssenberg od koje se razveo 2018. godine.

Milijuni su odlazili. Svi znamo što se na kraju desilo. Becker je "zaglavio" zatvora. U koji ga je ispratila djevojka koja dosta liči na njegovu prvu suprugu Barbaru.

Navodno je već svadba dogovorena. Njegova je izabranica Lilian de Carvalho Monteiro, menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, s kojom je Becker u vezi već nekoliko godina. Koja je od Borisa mlađa 23 godine.

"Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom", izjavio je po izlasku na slobodu, Boris.

Becker je u posljednje vrijeme radio s mladim Runeom, komentirao je za Eurosport, ali novac se i dalje troši. Dosta ga je potrošio na žene, bilo je i nekih promašenih ulaganja

Video: Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

Sada dolaze informacije o tome kako je Boris Becker sklopio tajni dogovor sa stečajnim upraviteljem te se nalazi pred završetkom stečajnog postupka u Engleskoj. Sada bi svoju uvjetnu slobodu trebao platiti oko 450.000 eura, ali bi i dalje ostao pod nadzorom.

Beckeru je zabranjeno obavljanje bilo kakvih funkcija na području Velike Britanije, ne može se kreditno zaduživati. Istovremenu, Borisu je zabranjen ulazak u pojedine države svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close