Pet na pet

VIDEO I Dvije sekunde su prošle i nastala je opća tučnjava

Dvije sekunde su prošle od trenutka kada je sudac bacio pak na led. Statističari su odmah došli do podatka. Drugi najbrži "fight" na ledu u MSG-u nakon 2011. godine.
Sport / Ostali sportovi | 04. 04. 2024. u 10:01 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tučnjave u hokeju na ledu su normalna pojava. Barem kada je u pitanju NHL. To su obično situacije jedan na jedan. Nekada se dogodi dva na dva, tučnjave u kojima sudjeluje cijela postava na ledu također nisu ništa novo iako su rijetka pojava.

Upravo jednu takvu smo imali na utakmici u kultnom Madison Square Gardenu, dvorani u kojoj su publika nagledala boksa kroz povijest. Nije neočekivano s obzirom na to da se radilo o derbiju NY Rangers - NY Devils.

Dvije sekunde su prošle od trenutka kada je sudac bacio pak na led. Pet na pet tučnjava. "Parovi" su bili Curtis Lazar - Jimmy Vesey, John Marino - K'Andre Miller, Jacob Trouba - Chris Tierney, Matt Rempe - Kurtis MacDermid i Barclay Goodrow - Kevin Bahl. Statističari su odmah došli do podatka. Drugi najbrži "fight" na ledu nakon 2011. godine.

U centru pažnje bili su Matt Rempe - Kurtis MacDermid. Repovi su vuku još od posljednjeg gostovanja Devilsa, kada je napadač Rangersa Matt Rempe odbio tučnjavu, kasnije je na utakmici visoko laktom zakačio beka Devilsa Jonasa Siegenthalera pa je kažnjen četiri utakmice.

Naravno da su pomenuta dvojica hokejaša isključena. Kod New Yorka u svlačionici su završili Jacob Trouba i K'Andre Miller te napadač Barclay Goodrow, kod Devilsa su to bili Kevin Bahl i John Marino te napadači Chris Tierney i MacDermid. Vesey i Lazar su ostali na ledu.

Video: Tučnjava na ledu 

Treneri su također imali verbalni duel, Peter Laviolett na jednoj strani, privremeni trener Devilsa Travis Green na drugoj. Nitko ne zna što je razlog ovakve tučnjave na početku utakmice, očito posrijedi neka svađa od ranije, moguće od posljednje utakmice ove dvije ekipe. Još je na ledu bilo gužve u tijeku utakmice. Will Cuylle igrač Rangersa se potukao s Dawsonom Mercerom (NJ Devils). Na kraju su Rangersi slavili 4:3

Kopirati
Drag cursor here to close