Hokejaš koji se proslavio po tučnjavama na ledu

Milan Lučić sada tuče suprugu

Ovih dana je Milan ponovo u centru pažnje. Jer je opet tukao, ali ne na ledu.
Sport / Ostali sportovi | 22. 11. 2023. u 00:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oni koji bolji prate hokej znaju kako je Milan Lučić jedan od rekordera NHL-a. Jedan od najboljih kada je u pitanju tučnjava. Milan je u startnih pedeset tučnjava izašao kao pobjednik, u tom fightu stradali su najjači igrači u protivničkim ekipama.

Uostalom, Milana komentatori često oslovljavaju kao "starog dobrog zlikovca". U pojedinim gradovima, navijači protivničkih klubova ga jednostavno mrze, čak nije omiljen niti u rodnom Vancouveru. Izabran je 2006. godine na draftu kao 50. pick na draftu. Igrao je za Boston, Los Angeles, Edmonton, Calgary iz kojeg se ponovo vratio u Boston.

Ovih dana je Milan ponovo u centru pažnje. Jer je opet tukao, ali ne na ledu. Hokejaša Bruinsa prijavila je supruga zbog nasilja. Prema njenoj izjavi, Milan ju je napao u alkoholiziranom stanju. Prema policijskom izvješću, Milan je bio pijan kada je na lice mjesta stigla policija u njegov stan u North Endu.

Video: Milan Lučić uhapšen 

Njegova supruga je rekla policajcima kako ju je Milan davio, čupao kosu, ali ona nije tražila medicinsku pomoć. On nije govorio na saslušanju u utorak ujutru. Njegovi branioci su izjavili da nije kriv, a pripremno ročište zakazano je za 19. siječnja.

Kao uvjet za jamčevinu, Lučiću je zabranjeno da zlostavlja navodnu žrtvu i da konzumira alkohol! Lučić nije igrao od 21. listopada zbog ozljede. On je ove sezone upisao dvije asistencije u četiri utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close