O svom povlačenju

Đoković: Kada mladi momci počnu da me šutiraju...

U godinama kojima jeste, većinom se priča o tome koliko Novak još može ili koliko će igrati. U svom stilu Đoković je dao zanimljiv odgovor.
Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2024. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Australian Opena, Novak Đoković više nije odigrao niti jedan meč na Touru. Kako stvar stoje prije Indian Wellsa neće niti igrati.
Tu bi se prema nekim najavama Novak trebao pojaviti, na turniru koji je posljednji put osvojio prije osam godina, što je čini se još jedna vrsta izazova za Novaka.

Na posljednja tri nastupa nije prošao dalje od osmine finala. Prije dolaska u Indian Wells, Novak je dao interview za Sports Illustrated
U godinama kojima jeste, većinom se priča o tome koliko Novak još može ili koliko će igrati. U svom stilu Đoković je dao zanimljiv odgovor:

"Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grand Slam naslove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću vjerojatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu", istakao je Nole.

Kopirati
Drag cursor here to close