U Red Bullu sve više problema

Verstappen: Marko mora ostati u ekipi

Sada je u ovu priču upleten i Helmut Marko, savjetnik u ekip. On bi se sljedeći mogao naći pod suspenzijom zbog navodnog puštanja povjerljivih informacija u medije.
Sport / Ostali sportovi | 09. 03. 2024. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dalje se nastavlja priča oko Red Bulla i afere kojoj se nikako ne nazire kraj. Max Verstappen je odradio kvalifikacije za VN Saudijske Arabije, pa se dotakao situacije u ekipi. Sada je u ovu priču upleten i Helmut Marko, savjetnik u ekipi. On bi se sljedeći mogao naći pod suspenzijom zbog navodnog puštanja povjerljivih informacija u medije uslijed istrage oko Christiana Hornera.

"Komplicirano je. Želimo mir u timu. Prvenstvo će biti dovoljno naporno s 24 utrke i moramo se koncentrirati na to", rekao je Marko, nakon čega se oglasio i Verstappen.

"Pun sam poštovanja prema Helmutu i onome što smo zajedno ostvarili.Moja odanost njemu je vrlo visoka i to sam uvijek izražavao svima u ekipi, svima na visokim pozicijama i govorio da je on važan za moje donošenje odluka o budućnosti i unutar ekipe. Vrlo je važno da ostane u ekipi, kao i svi ostali, naravno, jer je riječ o timskom radu. Vrlo je važno da zadržimo ključne ljude jer, kao što sam rekao i ekipi, smatram da odlazak tako važne osobe nije dobar ni za mene. Zato da, definitivno, po mom mišljenju Helmut mora ostati. On je od prvog dana gradio ovu ekipu s Dietrichom [Mateschitzem]. Uvijek je bio odan ekipi i svima u njoj kako bi osigurao da svi ostanu na svojim pozicijama", kaže Max Verstappen.

 

Kopirati
Drag cursor here to close