Reakcija iz Red Bulla

Jos Verstappen neće biti dio ekipe u Saudijskoj Arabiji

Kako pišu Britanci, Jos će narednog vikenda sudjelovati u reli utrci u Belgiji, dok će sasvim sigurno Max biti pod velikim pritiskom medija nakon svega što se dogodilo u ekipi Red Bulla.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2024. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jos Verstappen je pričao o tome kako Christian Horner mora napustiti Red Bull ako ne žele riskirati potpuni raskol. Teško je bilo očekivati da šef ekipe neće reagirati iako nekih izjava Hornera u javnosti nije bilo. Jednostavno je morao.

Otac aktualnoga svjetskog prvaka Maxa Verstappena Jos neće biti prisutan na idućoj utrci prvenstva u Saudijskoj Arabiji. Tako je odlučio Horner, tako je odlučila ekipa Red Bulla. Prije toga se pojavila u medijima izjava samo Maxa koji je nakon utrke u Bahreinu rekao:

"Kada vidite kako Christian radi, jasno je da je sjajan vođa tima. To nije upitno i to mi je najvažnije", rekao je Verstappen.

Nizozemac kaže da je o svemu razgovarao s Hornerom.

"Puno smo razgovarali. Jasno je da je bio uzrujan, ali mislim da je potpuno predan ekipi. Nastavljamo surađivati", rekao je Max.
Ova posljednja izjava se svakako "kosi" s "pričom" tata Josa koji je pojedinim članovima ekipe najavio eventualni odlazak svog
sina, ako Horner ostane u Red Bullu.

Kako pišu Britanci, Jos će narednog vikenda sudjelovati u reli utrci u Belgiji, dok će sasvim sigurno Max biti pod velikim pritiskom medija
nakon svega što se dogodilo u ekipi Red Bulla. Podsjećamo kako Max ima važeći ugovor s Red Bullom do kraja 2028. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close