Reagirao šef Red Bulla

VIDEO I Horner: Bilo dosta uplitanja u moju obitelj

"Sve ovo vrijeme sam imao podršku moje supruge i cijele obitelji. Mislim da je bilo dosta uplitanja u moju obitelj" poručio je Horner.
Sport / Ostali sportovi | 08. 03. 2024. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Burno je u Red Bullu. Svakog dana dolaze nove informacije. Nitko ne piše o tome što se događa na stazi, to pa skoro nije ni važno. Puno važnije je ono što se događa u ekipi Red Bulla. Sa šefom Hornerom, Josom Verstappenom, što bi se moglo dogoditi s Maxom u narednom periodu.

Kao što je poznato vodstvo najbolje ekipe je provelo internu istragu oko spomenutih optužbi koje su bile usmjerene na šefa ekipe, te utvrdila da Horner nije ništa zgriješio, što će reći da je za njih slučaj završen. Samo dan nakon toga su unutar ekipe s anonimnog maila počele cirkulirati sporne poruke, a BBC sada doznaje da su u momčadi zaključili da je žena koja je optužila Hornera lagala

Video: Christian Horner

Kako prenosi Motorsport.com pokrenuta je istraga i protiv nje. Ona i dalje radi u samoj ekipi ali je suspendirana tijekom ovoga tjedna. Red Bull tu objavu nije službeno komentirao, nije potvrđena ali nije ni demantirana. Dolazak u Saudijsku Arabiju je bio nova prilika novinarima da "uhvate" Hornera i nastave postavljati pitanja za ovu aferu čiji se kraj za sada ne nazire.

"Očigledno je ovo težak period. Ja imam obitelj, oženjen sam, tu je troje djece. Nije nimalo ugodno kada je moj brak tema medija. Imam sreću u ovoj situaciji što imam predivnu obitelj i suprugu koja mi daje veliku podršku. Jeste, pojavila se ta pritužba, ali ona je riješena na najprofesionalniji mogući način. Ne po nalogu Red Bull Racinga, već kompanije Red Bull koja je angažirala neovisnog istražitelja. On je posao uradio na najbolji mogući način, sagledao je sve činjenice i došao do zaključka kako se pritužbe mogu odbaciti. Sve ovo vrijeme sam imao podršku moje supruge i cijele obitelji. Mislim da je bilo dosta uplitanja u moju obitelj" poručio je Horner.

Kopirati
Drag cursor here to close