Protivnik Novaka Đokovića

Upoznao influencericu, proigrao poslije par šamara

"Bukvalno sam ga ošamario i rekao mu: "Treba mi Tommy Paul. Gdje je Tommy Paul? Tip koji je trenutno ovdje nije Tommy Paul", kaže njegov trener Brad Stine.
Sport / Ostali sportovi | 27. 01. 2023. u 01:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U situacija kada su nositelji svakodnevno otpadali, rupa u ždrijebu se morala otvorili. Svoju priliku je iskoristio Tommy Paul, koji kako se to obično kaže u ovakvim situacijama igra turnir života. Prošle godine smo ga vidjeli u Bercyju gdje je u dva seta upozorio Nadala da nešto nije u redu.

Četvrtfinale Mastersa u Kanadi, četvrto kolo Wimbledona, četvrtfinale Queen'sa, Acapulca i polufinale Delray Beacha. To su bili njegovi rezultati u prošloj godini. Realno, na Australian Openu nije napravio niti jedno iznenađenje, jer je od većine bolje rangiran ili u boljoj formi. Pored tenisa, Amerikanac je privlačio pažnju nekim drugim stvarima. Pisalo smo o njegovog vezi s Paige Lorenze koja na Instagramu ima nešto više od 400 tisuća pratitelja. Njihova je veza počela prošle godine, a iza Paige je dosita "impresivna" lista neobičnih partnera.

Od "kanibala" Armiea Hammera. Na anonimnom profilu na Instagramu objavljene su snimke poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam. Njegova djevojka je ranije bila u vezama s Tylerom Cameronom, country pjevačem Morganom Wallenom i hokejašem Kasperi Kapanenom.

Za razliku od nje, Tommy je potpuno drugačija "priča". Voli otići na farmu svoje majke i jednostavno raditi na njoj sve što je potrebno u tom trenutku. Vrlo važan za njegovu karijeri je trener Brad Stine. To je trener koji je odveo Jima Couriera na vrh, Andreia Medvedeva u TOP 10, radio je s Dentom, Fishom, Starkom. Očito je je Paul proigrao pod palicom Stinea, kako trener kaže nakon "par šamara", na jednom treningu.

"Bukvalno sam ga ošamario i rekao mu: "Treba mi Tommy Paul. Gdje je Tommy Paul? Tip koji je trenutno ovdje nije Tommy Paul". Tražio sam od njega da se opusti, a to sam mu viknuo i tijekom meča protiv Sheltona. Rekao sam mu: "Budi Tommy Paul ovde’. To znači da se opusti... Jer kada Tommy igra svoj najbolji tenis, sa pritiskom se izuzetno dobro nosi", kaže Stine. Kada je krenula njihova suradnja, Tommy je bio 114. igrač svijeta.
"Napravili smo neke prilično opsežne tehničke promjene, posebno u forehandu, on je danas puno drugačiji nego kada smo počeli raditi.

Kopirati
Drag cursor here to close