Zanimljiva ponuda

VIDEO I Tsitsipas pozvao Margot Robbie na polufinale

"Jedna od meni najdražih glumica je iz Australije, radi se o Margot Robbie. Bilo bi lijepo kada bismo je vidjeli ovdje", rekao je Tsitsipas
Sport / Ostali sportovi | 25. 01. 2023. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefanos Tsistipas je bio posebno raspoložen nakon ulaska u polufinale Australian Opena. Četvrti put u karijeri, treći put zaredom.
Gubio je od Nadala, Medvedeva dva puta, sada izgleda jako dobro i favorit je sigurno protiv Khachanova. Ne apsolutni, ali jeste, jer igra jako dobro na ovom turniru.

Osim igrama, dobrom formom, Grk je skrenuo pažnju svojim izjavama nakon posljednjeg meča. Pričao je o dobrotvnornim akcijama, nakon čega se malo i opustio pa je javno pozvao australsku glumicu Margot Robbie da dođe na polufinale, podrži ga u borbu za ulazak u finale, možda i osvajanje Australian Opena.

Tsitsipas je nakon meča ušao u zanimljiv razgovor s voditeljem i bivšim proslavljenim tenisačem Jimom Courierom.

"Jedna od meni najdražih glumica je iz Australije, radi se o Margot Robbie. Bilo bi lijepo kada bismo je vidjeli ovdje", rekao je Tsitsipas, na što ga je Courier pitao:

"Šalješ li ti to službeno pozivnicu Margot Robbie, budi potpuno jasan...", rekao je slavni Amerikanac, a odgovor grčkog tenisača oduševio je navijače:

"Apsolutno!"

Video: Razgovor Tsistipasa i Couriera 

 

Kopirati
Drag cursor here to close