Iskoristila svoje adute

UFC borac, Ukrajinka Maryna Moroz završila u Playboyu

Maryna je postala vjerojatno vodeća MMA borkinja na platformi OnlyFans, odnosno odlučila je naplatiti svoj atraktivan izgled. Sad je u tome otišla korak dalje, nakon što je došla ponuda za Playboyev Centerfold.
Sport / Ostali sportovi | 29. 09. 2022. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netko će reći da je Playboy iskoristio trenutak. Novonastalu situaciju koju je u svom stilu pretvorio u veliku priču. Priču u kojoj su slike ipak važnije. Maryna Moroz ima 31 godinu, Ukrajinka je i ima nadimak "Iron Lady".

Ukupno je slavila u šest od tih devet borbi, uključujući posljednje tri u oktogonu UFC-a. U posljednje tri godine, odradila je tri UFC borbe, sve tri u ožujku mjesecu, sve tri je dobila. Mariya Agapova, Mayra Bueno Silva i Sabina Mazo su bile njene protivnice.

Međutim, posljednjih godina puno je više truda uložila u drugi posao, zbog čega se u posljednje dvije i pol godine borila tek jednom. Taj drugi povezan je s njenim nekim drugim adutima. Recimo, ljepotom. Maryna je postala vjerojatno vodeća MMA borkinja na platformi OnlyFans, odnosno odlučila je naplatiti svoj atraktivan izgled. Sad je u tome otišla korak dalje, nakon što je došla ponuda za Playboyev Centerfold.

Iako je prijevod tog izraza duplerica, odnosno tiče se inače najpopularnijeg mjesta unutar kultnog časopisa, ova duplerica nije to nego Playboyev novi online projekt. Zapravo se radi o platformi sličnoj OnlyFansu, no njen sadržaj diktira upravo Playboy.

 

Kopirati
Drag cursor here to close