Nakon toliko godina

Tyson opet pod optužbom za silovanje

Ovih dana na adresu Tysona stigla tužba za silovanje žene početkom devedesetih od neidentificirane tužiteljice koja sada traži 5 milijuna dolara. Ta osoba i Mike Tyson su se upoznali u noćnom klubu u Albanyju početkom 1990-ih...
Sport / Ostali sportovi | 25. 01. 2023. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povijest se ponavlja. Desetog veljače 1992. godine, Mike Tyson je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja Desiree Washington, tada 18-godišnje natjecateljice u Miss Black America izboru ljepote.

Ovih dana na adresu Tysona stigla tužba za silovanje žene početkom devedesetih od neidentificirane tužiteljice koja sada traži 5 milijuna dolara. Ta osoba i Mike Tyson su se upoznali u noćnom klubu u Albanyju početkom 1990-ih, prenosi Daily Mail:

"Ušla sam u Tysonovu limuzinu kako bi pokupili prijateljicu kod njene kuće.Tyson me odmah počeo dirati i pokušao me poljubiti. Nekoliko puta sam ga molila da prestane, ali on me nastavio napadati. Zatim mi je skinuo hlače i nasilno me silovao. Kao rezultat Tysonova silovanja iskusila sam osjećaj krivnje, gubitak samopoštovanja, sram, neugodu, tugu, ljutnju, depresiju, tjeskobu, sklonost nasilju, ovisnost o drogama i alkoholu i zbunjenost".

Žena koja sada tuži višestrukog boksačkog svjetskog prvaka i jednog od najboljih boksača svih vremena, trudi se ostati anonimna jer bi, kako je rekla,

"Objava mog imena zasigurno bi mi predstavljala opasnost od daljnjeg psihičkog ozljeđivanja, uznemiravanja, ismijavanja ili osobnog osramoćivanja", piše Daily Mail.

Kopirati
Drag cursor here to close