Višak energije

Tyson se morao seksati prije meča

"Mike bi mi rekao: "Ako se ne poseksam, ubit ću ovog lika odmah". Znao bi ući s njima (ženama) na minutu, odraditi to, lupiti se po vratu i reći: OK, ovaj večeras će ipak živjeti, prisjetio se Gonzalez.
Sport / Ostali sportovi | 19. 11. 2021. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jedna od najvećih Mikeovih tajni bila je ta da bi se morao poseksati u svlačionici prije borbe. Morao bi to napraviti kako bi se riješio viška energije tako da sam tjerao cure u kupaonice i svlačionice" priča Rudy Gonzalez, koji je bio istovremeno Tysonov vozač i tjelohranitelj.

Rudy je dao zanimljiv interview britanskom "The Sun-u" , kojem je pričao o vremenima "suradnje" sa "Iron Mikeom".

"Još uvijek vidim lica nekih momaka protiv kojih se borio. Bio sam tamo pored ringa i vidio ove ogromne ljude kako plaču, kosti se lome ili njihova krv leti svuda. Mike je bio poput vlaka kada udara protivnika. Njegov najveći strah je bio da će ubiti nekoga u tom ringu. Znao je da to može" reći će Gonzalez koji je bio uz Tysona od sredine 80-ih i vidio njegov uspon kroz amaterske karijeru do profi prvaka.

"Mike bi mi rekao: "Ako se ne poseksam, ubit ću ovog lika odmah". Znao bi ući s njima (ženama) na minutu, odraditi to, lupiti se po vratu i reći: OK, ovaj večeras će ipak živjeti, prisjetio se Gonzalez.
Tyson je odrastao u opasnom dijelu newyorške četvrti Brooklyn 70-ih godina. Otac ga je napustio u vrijeme njegovog rođenja, a majka mu je umrla 1982. godine kada je imao samo 16 godina. Njegov "drugi" otac je bio legendarni trener Cus D'Amato, njegov službeni staratelj koji je od uličnog huligana napravio svjetskog prvaka.

"Bila je to ljubavna priča. Mike je imao strah da će, ako ovo zezne, završiti u svom starom kvartu ili biti zatvoren.Cus je bio jedini čovjek kojem je vjerovao. Vikao bi na njega, a Mike bi s poštovanjem sagnuo glavu i rekao 'da gospodine - ne gospodine. Cus je Mike izvukao iz dubina pakla koji se nikada nije oporavio nakon smrti svog trenera" reći će Gonzalez.

" Godinama nakon što je Cus umro, Mike bi me zamolio da se odvezemo do kuće i parkiram na prilazu. Ostao bi pozadi i plakao satima. To je bila kuća u kojoj je Mike živio s Cusom i njegovom suprugom Camille Ewald po izlasku iz zatvora. Tada je ustvari prvi put osjetio što znači obitelj

Video: Rudy Gonzalez o Tysonu 

.

 

Kopirati
Drag cursor here to close