Milijunski meč

Mike Tyson ponovno će u ring

''To je borba koja bi generirala veliku zaradu''.
Sport / Ostali sportovi | 28. 10. 2021. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo sve boksačke fanove oduševio je Mike Tyson krajem prošle godine. Nekoć najopasniji boksač svijeta vratio se u ring egzibicijom protiv Roya Jonesa Jr.-a. Bio je to prvi ''Ironov'' nastup nakon 2006. godine i također egzibicije protiv Coreya Sandersa.

Tyson i Jones remizirali su u međusobnom meču, no dojam je kako je Tyson ipak bio nešto bolji tijekom osam rundi. U sjajnoj fizičkoj formi pojavio se 55-godišnjak te je najavio kako planira nastaviti sa sličnim egzibicijama. Čini se kako je pronašao idućeg partnera za ples. Naime, prema brojnim izvorima, Mike Tyson će u veljači 2022. godine boksati protiv Logana Paula, prenosi Fight site.

Tysonov navodno idući protivnik, zvijezda je Youtubea, no paralelno gradi i boksačku karijeru, zajedno sa svojim bratom Jakeom. 26-godišnji Logan, u lipnju ove godine boksao je protiv Floyda Mayweathera Jr.-a. Razlika u fizičkoj veličini bila je ogromna između njega i puno sitnijeg Floyda, a egzibicija je završena neriješenim ishodom.

Inače, Mike Tyson početkom mjeseca, u sklopu svog podcasta ugostio je repera Freddieja Gibbsa. Tyson i njegov gost razgovarali su o Mikeovim planovima za buduće nastupe, a Tyson se dotaknuo i braće Paul.

''To je borba koja bi generirala veliku zaradu ('money fight'). Takve borbe stvaraju novac. 35 milijuna ljudi prati te tipove (braću Paul). Naravno da bih se borio s njima, a i oni bi se vjerojatno borili protiv mene. Stotine milijuna dolara bi zaradili, a njih nije briga hoće li dobiti batine za taj novac.'', rekao je tada ''Iron'' Mike.

Kopirati
Drag cursor here to close