Na Igrama Commonweltha

Težak sudar, nastradali britanski biciklisti

Najgore je prošao olimpijski prvak u omniumu Matt Walls, koji je, pokušavajući izbjeći druge natjecatelje koji su pali, zahvatio kotač te odletio u prvi red tribina.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2022. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Padovi u biciklizmu znaju biti jako neugodni. Bilo da se radi o onom nama bližem cestovnom ili velodromu. Jedna od posljednjih nezgoda na velodromu se dogodila u zadnjem krugu kvalifikacija discipline scratch, na Igrama Commonweltha u Birminghamu. Britanski biciklisti Matt Walls i Matthew Bostock završili su u bolnici, dok je još stradalo pet biciklista, a ozlijeđeno je i nekoliko gledatelja, srećom lakše.

Najgore je prošao olimpijski prvak u omniumu Matt Walls, koji je, pokušavajući izbjeći druge natjecatelje koji su pali, zahvatio kotač te odletio u prvi red tribina.Pomoć mu je pružana gotovo 40 minuta prije nego što je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

U nesreći je stradao i Matt Bostock, koji je s ozljedama glave i ramena također završio u bolnici. Kvalifikacije su prekinute nakon nesreće, a gledatelji zamoljeni da napuste velodrom.

Kopirati
Drag cursor here to close