Nesmotreni gledatelj krivac

Stravičan sudar gledatelja i bicikliste iz Italije

Izgledalo je užasno kada se Oss jednostavno zabio u gledatelja. Navijač u kojeg se Talijan zabio od udarca je pao na cestu, dok je nakon Ossa još jedan biciklist završio na podu. Riječ je o Austrijancu Michaelu Goglu, koji je slomio ključnu kost.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2022. u 00:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako smo i napisali u najavi, peta etapa ovogodišnjeg Toura je bila vrlo zanimljiva ali i neugodna s obzirom da se jednim dijelom vozilo po kaldrmi. Nažalost, jedan biciklist, doživio je težak pad, koji je na samom snimku izgledao užasno.

Talijanski biciklist Daniel Oss zaradio je tešku lom vratnog kralješka. Oss se kretao velikom brzinom u trenutku kada je udario u gledatelja uz cestu, koji je izašao par koraka naprijed želeći uhvatiti što bolji kadar. Izgledalo je užasno kada se Oss jednostavno zabio u gledatelja. Navijač u kojeg se Talijan zabio od udarca je pao na cestu, dok je nakon Ossa još jedan biciklist završio na podu. Riječ je o Austrijancu Michaelu Goglu, koji je slomio ključnu kost.

Video: Trenutak sudara 

" Dodatni pregledi otkrili su prijelom vratnog kralješka koji sam po sebi traži imobilizaciju sljedećih nekoliko tjedana. Oss je zbog toga primoran napustiti Tour de France, a cijela momčad mu želi brz oporavak", poslali su mu poruku iz momčadi UCI ProTeam Team TotalEnergies.

Kopirati
Drag cursor here to close