Nakon nove dvije pobjede

STK Mostar sve bliže novom naslovu prvaka

Eventualnim pobjedama protiv ekipa iz Foče (STK Peručica) i ilijaša (STK Hašim-Spahić), stolnotenisači Mostara mogu i matematički osigurati novi naslov prvaka.
Sport / Ostali sportovi | 08. 04. 2024. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolnotenisači Mostara su sve bliži novoj, jubilarnoj desetoj tituli prvaka BiH. Proteklog vikenda odigrali su dva meča i ostvarili dvije maksimalne pobjede. Prvo su u meču sezone savladali STK CM iz Viteza s maksimalnih 4:0, glavnog konkurent u borbi za titulu. Ukupno gledajući rezultate, tek su više neizvjesnosti ponudili dueli Pejić - Miličević, odnosno dubl meč.

Miličević je protiv Pejića nadoknadio dva seta zaostatka, ali je opet izgubio peti, dok smo sličan rasplet imali u konkurenciji dublova, ali su Luka Matković i Dario Pejić dobili peti set 11:6, za krajnjih 3:2, odnosno ukupnih 4:0 u ovom meču.

"Jako sam sretan pobjedom, još jednom čestitam igračima što su bili maksimalno fokusirani i što protivniku nisu dali ama baš nikakve šanse, a publika je mogla gledati i uživati u najboljem stolnom tenisu u državi. Pobjedom 4-0 protiv druge ekipe iz Viteza, STK Vitez smo nadomak jubilarne 10.titule u posljednjih 12 godina, što dokazuje apsolutnu dominaciju našeg kluba i pokazuje da smo jedan od najboljih sportskih kolektiva u državi." izjavio je glavni trener kluba Toni Vranjić.

U meču 21. kola, STK Vitez nije imao nikakve šanse, pa je na kraju i ovaj i meč završio s maksimalnih 4:0.

Sljedeće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine je na rasporedu naredni vikend, ali je mostarski sastav sloboda tako da naredno kolo igraju 27./28.04. gdje idu u goste Foči (STK Perućica) i Ilijašu (STK Hašim-Spahić), gdje eventualnim pobjedama i teoretski prije zadnjeg međukola i matematički mogu osigurati 10. jubilarnu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Za prvi tim Stolnoteniskog kluba Mostar su nastupili: Luka Matković (c), Marko Šimunović, Lorencio Lupulesku, Dario Pejić, Filip Palameta i trener Toni Vranjić.

Kopirati
Drag cursor here to close