Dominacija

STK Mostar dvostruki jesenji prvak

Nakon posljednja dva trijumfa STK Mostar je s omjerom 11-1 osigurao naslov jesenjeg prvaka BiH.
Sport / Ostali sportovi | 18. 12. 2023. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vikend je odigrano posljednje kolo regularnog dijela Premijer lige u stolnom tenisu gdje su mostarski stolnotenisači u svojoj dvorani dočekali STK Hašim Spahić Ilijaš i STK Perućica iz Foče i protiv kojih su upisali dvije maksimalne pobjede s 4-0.

Nakon ova dva trijumfa STK Mostar je s omjerom 11-1 osigurao naslov jesenjeg prvaka BiH. Za Mostarce u ovoj polusezoni su nastupili: Luka Matković (c), Lorencio Lupulesku, Dario Pejić, Marko Šimunović, Filip Palameta i trener Toni Vranjić.

Drugi seniorski tim u sastavu: Marko Vučijak, Stjepan Palameta, Sandro Soldo, Tino Vučić i trener/igrač Toni Vranjić je na posljednjem turnusu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine koji se održao u Doboj Istoku upisao sve 3 pobjede (STK Set Gračanica 3-0, STK Spin Doboj Istok 3-2, STK Brotnjo Čitluk 3-1), te tako s omjerom 8-1, se ugledao na prvi tim i postao jesenji prvak Prve lige FBiH.

Za treći seniorski tim koji se natječe u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a za kojeg nastupaju: Luka Raič, Elvis Kajtazi, Petar Raič i trener/igrač Željko Mandić ovaj vikend zbog turnira u Novom Sadu nije igrao svoj turnus, tako da će naredni turnus odigrati sredinom prvog mjeseca.

Četvrti mostarski seniorski tim, koji se natječe u Trećoj ligi Federacije BiH, a za kojeg nastupaju najmlađi članovi, u ovoj polusezoni su nastupili: Mihael Livaja, Mihael Zovko, Fran Stjepanović, Roko Drežnjak, Amar Pobrić, Ivor Mešić, Filip Tabak, Luka Kovačević, Matej Zelenika i kapiten Filip Lasić su svoj prvi dio sezone završili uz 3 pobjede i 6 poraza te zauzimaju sredinu tablice.

"Ovo je neponovljiv uspjeh za sport u našem gradu Mostaru i Hercegovini. Po prvi put smo, superiorno u obje kategorije, u iznimno jakoj konkurenciji postali jesenski prvaci u dva najveća ranga stolnog tenisa Bosne i Hercegovine (Premijer liga, Prva liga FBiH). Ponosni smo na cijeli klub, gdje smo postali ponos i dika cijele Hercegovine kao i uzor mnogima kako treba klub da se razvija, od samih početaka pa do samog vrha, gdje smo najuspješniji klub Bosne i Hercegovine koji svake godine potvrđuje uspjehe i pomjera svoje granice", poručili su iz uprave kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close